aequalitas

Jämställdhet och annat viktigt

dagens nyheter

Publicerad 2012-02-29 00:10:28 i Allmänt,

Även om det kanske var väntat så tyckte jag att det var bra av kungafamiljen visa upp Estelle i könsneutrala kläder på hennes första pressfoto. Trevligt, även om viss kritik kan riktas mot att behöva ta sitt första pressfoto vid fyra dagars ålder. I vilket fall, då jag försökte att leta upp en bild av denna pressbild kom jag hit (bild nedan) och var bara tvungen att print screena! Hittade så mycket komiskt och tragiskt.

Komiskt: 1. FÖRSTA PROMENADEN! (andranyhet efter nyheten om att japanska regeringen var beredda att utrymma Tokyo pga av det övervägande hotet att Fukushima faktiskt skulle explodera och orsaka en katastrof utan motstycke sedan Hiroshima och Nagasaki) 2.Såhär bra är Estelles briovagn! Barnvagnsexperten (fet titel) tycker till! 3.Såhär stickar du Estelles kofta!

Tragiskt: Tre unga supersmala tjejer med ett leende på läpparna chillar tillsammans i spalten till höger. Anledningen till denna tillsynes oprovocerade glädje? Jo, de ska gå ner i vikt tillsammans. VARFÖR liksom????


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela